PICOBELLO GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Picobello Groningen. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 21:09 Goed ( kan altijd sneller)
11 mei 2024 om 7:48 Heerlijke vegan pizza’s en vriendelijke bezorger - toen we hadden besteld had de app automatisch onze live locatie gepakt en toen stond de bezorger dus voor de sportschool terwijl wij inmiddels thuis waren. Hij belde en binnen 10 min hadden we ze!
28 apr 2024 om 17:13 Alle vlees op carbonar speciaal pizza was in kleine stukjes behalve één soort (ik denk rosbief) was in twee grote plakken op de pizza. Wegens Koningsdag 55 min. moeten wachten maar pizza was gelukkig nog wel warm.
25 apr 2024 om 19:22 Ruim van te voren besteld maar de bestelling kwam een half uur later dan afgesproken
23 apr 2024 om 11:37 Heerlijke pizza! Wij hadden vooruit besteld, was precies op tijd . Herhaling waard
20 apr 2024 om 20:29 Kwaliteit is echt 10/10. Zeker een aanrader!
18 apr 2024 om 20:16 Pizza had een sterke bedorven nasmaak. Na een paar happen alles weggegooid. Zonde, want normaal gesproken zijn de pizza’s hier altijd goed.
12 apr 2024 om 9:58 Pizza was goed! Maar we hebben 1.5 uur gewacht op 2 pizza's, dat was wat jammer
10 apr 2024 om 20:14 Werd precies op het gewenste tijdstip bezorgd! Top! Pizza’s waren ook nog goed heten. Rijkelijk belegd. Enig minpuntje dat er geen verse pesto zat op de pizza caprese, pesto uit een potje. Verder dikke prima, dank!
6 apr 2024 om 21:57 Lekkere lasagne
31 mrt 2024 om 21:49 Heerlijk!
28 mrt 2024 om 19:39 Goede pizza, rijkelijk belegd en goed van smaak